Vi i Samhället - Karlskoga Folkhögskola

Distansstudier under pandemin är bra

Mängden coronavirus övervakas i avloppsvatten både i Göteborg och i  Stockholm | VA-guiden

De flesta av oss studenter studerar hemma på grund av covid-19 eftersom detta virus är mycket farligt och alla bör förhindra detta virus. Det sprider sig så snabbt, därför måste man vara försiktig. Flera människor har immunitet och de har inte påverkade eller upptäckt att de har viruset. Men vissa människor påverkas av viruset, de hamnar i ett mycket kritiskt, farligt tillstånd och en del av dem förlorar sina liv på grund av det allvarliga sjukdomstillståndet. Vi måste nu distansera oss från varandra för att undvika detta dödliga virus. 

Jag anser att det är bra att vi har distansstudier just nu. Ibland kan det vara svårt för oss att studera hemma och inte i skolan men vi måste göra  det för att skydda vår säkerhet och våra liv.

Jag tycker att det är bra att vi tvättar händerna varje halvtimme eller timme. Och det är jättebra att vi använder handsprit varje dag. Eller att vi kan distansera oss  när vi träffar varandra. Vi måste vara mer försiktiga för att corona är en farlig sjukdom.

 Jag hoppas att covid “19 “ försvinner i Sverige och i hela världen. Jag önskar att vi kommer till skolan igen och studerar som  vanligt. Jag saknar skolan fortfarande.

Föregående

Going rules for dating available with.com

Nästa

Distansundervisning minskar spridning av covid-19

2 kommentarer

  1. Rita Asfaha

    Tack för era information och det var viktiga för oss. Jag tycker att också vi ska fortsätta distans i stället skolan plats eftersom om vi samlar i klassen det inte bra och vi kan inte följa folkmyndghets information.

  2. Christer

    Jag hoppas också att vi snart kan vara tillbaka på plats, i skolan. Jag tycker också, precis som du att det är bra att vi hjälps åt att skydda varandra från att smittas av viruset genom att tvätta händerna ofta och hålla distansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén